Dita boterore e ujit

Më shumë

Perfundon investimi i BE

Më shumë

UKD: Katër sportele të reja

Më shumë

Ujë tek Kodra e Rrashbullit

Më shumë

Konferenca ballkanike

Më shumë

Plani i biznesit 2014-2018

Më shumë

Azhornimi i rrjetit

Më shumë

Azhornimi i klientit

Më shumë

Linjë e re uji

Më shumë

Reparti Shijak

Më shumë

Aksion në zonën e Plazhit

Më shumë

Vizita e Delegacionit të BB

Më shumë

Fillon zbatimi i linjës së re

Më shumë

Aksion tjetër i UKD

Më shumë

Konferenca e Vienës

Më shumë

SHUKALB

Më shumë

Aksion i ri i UKD-së

Më shumë

Projekti WASSP

Më shumë

Lidhjet e paligjshme

Më shumë

Dita Botërore e Ujit

Më shumë

Nis rruga jonë për ujin

Më shumë

Procedura dhe Aplikime

Më shumë

Tarifat dhe Shërbimet

Mënyrat e Pagesës

Oraret e Furnizimit

Sherbimi ndaj Klinetit